Friday, March 18, 2011

~aktiviti baru~




* ni aku wat sendiri..hehe..huruf N dan R..



* konon2 nak wat bentuk gula-gula..tapi macam xjadi je..huhu


* yang pensel tue housemate aku buat..yang ikan aku buat..hehe



salam..cuti sekolah tinggal 2hari je lagi..so,aku dh kena balik semula ke tempat mengajar..huhu..tapi xp,sekarang aku dah ada aktiviti terbaru untuk mengisi masa lapang..hehe..ini pun setelah ditunjuk ajar oleh sifu aku..cik lynn..dia ada buat blog..dan dia pun bisnes buat mende ni..so,kalau ada sapa2 yang nak tempah bolehla kontek die..klik je di sini..hehe..dia buat lagi cantik dari aku punya..and lagi variety..aku nie budak baru belajar..dan buat pun untuk sendiri pakai..hehe



waktu balik semenanjung ni,aku cari xjumpe kain felt ni..aku pun xtahu nak cari kat mana..so,lepas nie kene tuju ke sibu juga la..kat sana kami dah jumpa kedai yang boleh jadi supplier..hehe




bahan-bahan untuk hiasan pun banyak kat sibu tue..so,xla riso sangat nak cari stok..mungkin yang xdak pun rantai key chain..huhu..xpe,buat banyak2..kalo bagi orang,suruh depa cari sendiri rantai tue..hehe

so,pada siapa2 yang berminat wat aktiviti keras tangan ni bolehla mula cari bahan..tak susah pun..lagipun dah banyak orang buat..kalau nak up sket,boleh buat set bantal untuk baby..dah boleh bagi hadiah pada anak2 kawan..save bajet taw..hehe..so ekonomi..hehe..


















2 comments:

LuRveLYNN said...

wah siap link aku lg..terbaik lah..hehe.. ;-)

Mummy FARRELL Ooi said...

Iza daling ...still remember me? if u don't remember please look at my pic at my blog... hehehehe

http://www.nurulakmarrasli.blogspot.com/